Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

PLES MĚSTA ZNOJMA ROZZÁŘÍ SVĚTELNÁ SHOW A PAVLÁSKŮV STAND UP

PLES MĚSTA ZNOJMA ROZZÁŘÍ SVĚTELNÁ SHOW A PAVLÁSKŮV STAND UP

15. 12. 2017 - Město Znojmo a Znojemská Beseda zvou na tradiční reprezentační Ples města Znojma, který pořádají v sobotu 20. ledna 2018 ve společenském centru Dukla.

Večerem bude provázet moderátor Dobrého rána České televize Ondřej Blaho. Již při vstupu vás tanečně naladí cimbálová muzika Denár, pokračovat bude hudební kapela Onkels a v závěru večera vás rozezpívají Děti ráje s hity ze stejnojmenného nejúspěšnějšího českého muzikálu posledních let.

Originálního předtančení se pro tentokrát ujme Lukáš Pavlásek se svou taneční partnerkou ze Star Dance Lucií Hunčárovou. Herec s neopakovatelnou vizáží a osobitým smyslem pro humor vás zároveň bude bavit svou Stand up comedy show.

Taneční sál poté rozzáří úchvatná světlená UV show Cesta kolem světa v podání taneční skupiny Ilusias.

Nebude chybět ani populární foto koutek nebo soutěž o hodnotné ceny. Koupí jednoho slosovatelného kupónu v hodnotě 50 korun se do soutěže bude moci zapojit každý návštěvník plesu s platnou vstupenkou.

A protože nejkrásnějším dárkem je vždy zážitek, nabízíme vám vstupenky na Ples města Znojma jako tip na vánoční dárek. Zakoupit je můžete od dnešního dne, tedy 4. 12. 2017 od 15.00 hodin v Turistickém informačním centru na Obrokové ulici nebo na www.vstupenkyznojmo.cz. V ceně vstupenky za 350 Kč je zahrnut vstup a welcome drink.

 

Zdroj: Kamila Kolesová, marketing

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz