Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

DO TÝMU HLEDÁME OBCHODNÍKA A REGIONÁLNÍ ZÁSTUPCE

DO TÝMU HLEDÁME OBCHODNÍKA A REGIONÁLNÍ ZÁSTUPCE

Hledáme zaměstnance do reklamní kanceláře ve Zlíně a „ambasadory“ pro Štamgast&Gurmán ve městech Brno, Olomouc, Ostrava, kteří mají přehled o místní gastronomii a souvisejícím děním.

 

 

 

OBCHODNÍK/CE (Zlín)

Aktivní kontakt s klienty po telefonu i při osobních schůzkách. Jednoduchá administrativa prodeje. Předpokladem je komunikativnost, práce na PC, ŘP sk. B. Přehled o reklamě a marketingu výhodou. Práce na částečný – ½ úvazek nebo možnost spolupráce na ŽL.

Předmětem prodeje je tištěná i on-line reklama v časopisu Štamgast&Gurmán a nabídka doplňkových reklamních služeb.

 

REGIONÁLNÍ ZÁSTUPCE (Brno, Olomouc, Ostrava, Praha)

Hledáme tipaře, kteří nás budou informovat o gastronomických novinkách v jejich regionu, o akcích, kterých by mohl být náš časopis i web mediálním partnerem a kterých by se pak jako náš regionální zástupce také účastnili.

Samozřejmostí je možnost obchodně zastupovat Štamgast&Gurmán ve svém regionu a z případné spolupráce získávat provizi. Jedná se o příležitostnou práci na ŽL nebo na „Dohodu“.

 

V případě zájmu nás kontaktujte: Jaroslav Střecha, e-mail: j.strecha(zav)stamgastagurman.cz, tel. 777 862 625.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz