Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

MILUJETE ČOKOLÁDU? PŘIJĎTE NA OZP ČOKOFEST

MILUJETE ČOKOLÁDU? PŘIJĎTE NA OZP ČOKOFEST

24. 1. 2018 - Čokoládový festival pořádaný agenturou ChrisFromParis je první čokoládový veletrh svého druhu, který putuje po největších městech České republiky. Je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, pochutnat si a případně se i přiučit vaření s čokoládou.

Festival čokolády a sladkých drobností přináší i kulinářské přehlídky, na nichž skvělí kuchaři předvádí své čokoládové recepty. Zde také uvidíte, s čím vším je možné čokoládu kombinovat. Už jste třeba ochutnali vepřovou panenku plněnou švestkami a přelitou bylinkovou čokoládou? Nebo bramborovo-tvarohové noky v pomerančové čokoládě? Těšit se samozřejmě můžete i na jiná jídla, která se region od regionu liší.

03924-IMG_8617.jpg

Ale k čokoládě patří i umění jiného druhu: krásné obaly, které jsou ceněným sběratelským artiklem. Proto na festivalu uvidíte i výstavu části soukromé sbírky. K vidění jsou obaly rozmanitých velikostí, barev a tvarů a další předměty související s čokoládou.

A těch stánků s nejrůznějšími sladkostmi! Čokolády ze všech koutů světa, bonbony, pralinky, makronky, horká čokoláda, čokoládový kebab… prostě co si jen dokážete představit.

Čeká vás široká nabídka delikates a výrobků z čokolády, na které jen tak nezapomenete a které jste možná ještě ani neviděli. Například čokoládové pivo jen tak v nějakém supermarketu asi nekoupíte o čokoládovém kebabu nebo nářadí z výborné čokolády ani nemluvě.

03924-IMG_8694.jpg

Ve festivalovém programu samozřejmě nechybí ani workshopy a četné aktivity pro děti, včetně dětského koutku, takže si tu na své přijde skutečně celá rodina. Bude to zkrátka jedinečné setkání všech milovníků čokolády, které byste si rozhodně neměli nechat ujít!

 

KDY A KAM NA ČOKOLÁDOVÝ FESTIVAL

8.–10. prosince 2017 Poděbrady (Kongresové centrum, Lázeňské kolonády)

18.–20. ledna 2018 Liberec (OC Fórum)

26.–28. ledna 2018 Zlín (Sportovní hala)

9.–11. února 2018 Teplice (OC Galerie)

16.–18. února 2018 Olomouc (OC Šantovka)

9.–11. března 2018 Havlíčkův Brod (KD Ostrov)

16.–18. března 2018 Plzeň (Olympia)

23.–25. března 2018 České Budějovice (Výstaviště)

 

www.cokoladovy-festival.cz

 

03924-Cokoladovy_festival_2017_vsechna_mesta.jpg

 

SOUTĚŽ O SKÚTR MAXON BLADE 125

Je to jednoduché! Zúčastněte se jednoho z čokoládových festivalů. V místě konání akce najděte skútr, který bude ozdoben čokoládovými mincemi. Uhodněte, kolik kusů mincí je na skútru. Losování bude probíhat se všemi správný- mi odpověďmi na konci sezóny a vítěz vyhraje skútr v hodnotě 34.490 Kč od Auto Kelly. Více na www.cokoladovy-festival.cz.

 

 

! ČLÁNEK V AKTUÁLNÍM ČÍSLE ČASOPISU !

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz