Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Novou finanční ředitelkou Asahi Brands Europe se stala Petra Maričová

Novou finanční ředitelkou Asahi Brands Europe se stala Petra Maričová

12. 2. 2018 - Na tento post nastupuje s šestnáctiletou zkušeností práce v Plzeňském Prazdroji, kde v posledních třech letech působila jako manažerka komerčních financí pro Českou republiku a Slovensko.

ABE má na starosti export skupiny Asahi sdružených ve skupině Asahi Breweries Europe. Tam patří pivovary v ČR, na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a Rumunsku. Sídlo společnosti je v České republice, kde má v Plzeňském Prazdroji i svou nejvýznamnější část.

Pro manažerský tým Asahi Brands Europe bude Petra Maričová významnou posilou na cestě k dalšímu růstu exportu piv na celém evropském trhu. Ve své roli se zaměří na finanční řízení vývozu na stávající i nové evropské trhy a zvyšování ziskovosti.

Do Plzeňského Prazdroje přišla Petra Maričová z auditorské a poradenské společnosti Ernst & Young. Kariéru v Prazdroji zahájila v účetním oddělení a postupně se propracovala na významné manažerské pozice ve finanční části a v oblastech strategického řízení a rozvoje.

Petra Maričová vystudovala na Západočeské univerzitě ekonomiku a aplikované vědy, finance a účetnictví studovala také ve Velké Británii.

 

Zdroj: Jitka Němečková, Tisková mluvčí, www.prazdroj.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz