Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Cestovatel Martin Loew uvádí nejnovější diashow Švýcarsko velká cesta srdcem Alp

Cestovatel Martin Loew uvádí nejnovější diashow Švýcarsko velká cesta srdcem Alp

2. 3. 2018 - Nejnovější diashow „Švýcarsko – velká cesta srdcem Alp“ uvádí na svém letošním jarním turné cestovatel Martin Loew.

Během živě komentovaných multimediálních projekcí vyprávíLoew ve 22 městech ČR svůj příběh cesty plný krásných fotografií a osobních zážitků zezemě, kde jsou hory doma a vlaky jezdí na minutu přesně. Termíny všech diashow, fotkyi cestopis najdete na internetových stránkách autora www.promitani.cz

O své aktuální diashow Martin Loew říká:Švýcarsko jsem navštívil mnohokrát a nepřestává mě fascinovat. Vždy znovu mě okouzlí krása místznámých, ale ještě více pokaždé žasnu, kolik nových a dosud neobjevených koutů téhle alpské zemězase najdu. A stále znovu nemohu uvěřit, jak dokonale funguje veřejná doprava. I to dělá cestováníohromně příjemným zážitkem. Ve Švýcarsku zapomenete na používání auta a úplně se zbavíte stresuz toho, že vám ujede vlak, že bude výluka nebo zpoždění. Nic takového se tam zkrátka nekoná.

Do své nové diashow jsem poskládal ty nejkrásnější fotografie z několika cest a Švýcarsko představímve vší parádě. Nevynecháme cestu na nejvýše položenou vlakovou stanici v Evropě mezi ledovci naJungfraujoch ani nejstrmější zubačku světa vedoucí na horu Pilatus. Projedeme se legendárním GlacierExpressem a spatříme i fascinující špičatý Matterhorn. Ochutnáme tu nejlahodnější čokoládu, dokonalésýry i jiskrné víno z pohádkových vinic na terasách Lavaux nad Ženevským jezerem. Okouzlí násdoslova pohádkově malebná vesnice Guarda nalepená ve svahu vysoko nad údolím řeky Inn a ještěmnoho dalšího. Bude to tentokrát skutečně velká cesta!

04032-plakat-zlin.jpg

Chci vás tímto pozvat na nejmodernější multimediální show, tvořenou stovkami fotek, hudbou,filmovými záběry, ale především mým živým vyprávěním.“ uzavírá pozvánku cestovatel Martin Loew.

 

! Hrajte o volné vstupenky na cestovatelskou přednášku Martina Loewa ve Zlíně zde: http://bit.ly/Svycarsko-soutez !

 

 

Zdroj: Martin Loew

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz