Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Špaček i Viewegh ve Zlatém jablku ve Zlíně!

Špaček i Viewegh ve Zlatém jablku ve Zlíně!

13. 4. 2018 - Čtenáři a fanoušci knih Ladislava Špačka se mohou těšit na jeho autogramiádu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ve středu 02.05.2018 se uskuteční beseda a autogramiáda pana Ladislava Špačka. V souvislosti s vydáním jeho poslední knihy: Etiketa – Moderní etiketa pro každého, která vyšla na konci loňského roku.

Tato kniha je nejobsáhlejší příručkou etikety, jaká kdy u nás vyšla. Obsahuje komplexní soubor pravidel etikety ze všech oblastí lidského života. Najdete v ní poučení pro všechny životní situace a budete vědět, jak být svým dětem vzorem.

 

04122-etiketa-moderni-etiketa-pro-kazdeho.jpg

V Etiketě se dočtete leccos z toho, co bylo zmíněno v předchozích knihách (brambory se krájejí vidličkou dnes a krájely se tak i před deseti lety a sako se zapíná na horní knoflík už od vévody z Windsoru), ale najdete v ní i mnohá pravidla, u nichž došlo oproti minulosti ke změně (třeba že kravata už není vyžadována tak často jako před dvaceti lety nebo za jakých okolností si lze obléct džíny do společnosti).

Etiketa si všímá rozdílů mezi mladou a starší generací, vysvětluje stylové rozlišení konzervativního a ležérního stylu, neodsuzuje módní vlivy a neomezuje se na drahé a značkové oblečení. Je moderní, praktická a srozumitelná všem.

Akce se koná v knihkupectví, Luxor, v OZC Zlaté jablko, ve středu 02.05.2018, 16:00 - 18:00 hodin.

 

04122-michal-viewegh.jpg

 

Ve středu 16.05.2018 zavítá na autorské čtení a autogramiádu spisovatel Michal Viwegh.


A to u příležitosti vydání své nové knihy: Muž a žena.

Nejznámější český spisovatel se v „malém dvojrománu“ Muž a žena vrací k tomu, co na něm jeho čtenáři oceňují nejvíce. Svůj humorně ironický pohled na vztahy mezi muži a ženami propůjčuje v novele Family Frost zkrachovalému restauratérovi Vincentovi, který si z nutnosti a trochu i na truc pronajme mrazící vůz známé firmy a živí se jako řidič. Během několika dní se jeho zbabraný život dostane do spirály událostí, které skončí až na svatbě jeho bývalé manželky (která si bere jeho bývalého společníka). Vincent se potká i s otcem, kterého nikdy předtím neviděl, a setkání proběhne vpravdě nečekaným způsobem.

Druhá novela, Čarodějka z Křemelky, si pohrává s mírně fantastickým námětem. Krásná Dominika má celý život smůlu na muže a svou přitažlivost považuje spíš za prokletí. Jako dar naopak chápe svou schopnost číst lidem myšlenky. S přibývajícími lety a vztahy to ale vypadá, že i to druhé je spíš na obtíž – dokud ve vlaku náhodou nepotká známého spisovatele a nezamiluje se do něj. Ale dá se žít se ženou, která doopravdy ví, co si její muž myslí?

 

Akce se koná v knihkupectví, Luxor, v OZC Zlaté jablko, ve středu 16.05.2018, 18:00 - 20:00 hodin.

 

04122-676967-original1-if3lg.jpg

 

 

Zdroj: Jan Svoboda

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz