Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

ALPA Francovka

ALPA Francovka

16. 5. 2018 - PR- ALPA Francovka slaví 105 let.

 

V plné síle.

Ročně naplní 5 milionů kusů lahviček a má ji doma každý dospělý Čech. Symbolizuje ji žlutá hvězda a typická lahvička se sytě modrou etiketou jako symbol čistoty a důvěry.

Alpa Francovka je lihový bylinný roztok s éterickými oleji a mentolem. 105 let stará receptura vychází z kompozice 14 léčivých bylin a dává Alpě Francovce sílu pomáhat při celé řadě neduhů.

Máta, eukalyptus, rozmarýn, hřebíček nebo anýz a další byliny v kombinaci s mentolem protáhnou dýchání, uleví těžkým nohám i přetíženým svalům a dokážou zmírnit bolesti zad nebo hlavy. Alpa přináší úlevu kloubům, uvolní ucpaný nos při rýmě, má desinfekční účinky, takže ošetří běžné oděrky nebo štípnutí hmyzem.


Masážní Alpa krém a francovkový gel vás postaví na nohy. Přináší okamžitý pocit osvěžení a úlevu namoženým partiím těla. Díky vysokému obsahu minerálních olejů vytváří na pokožce lehký film, důležitý pro lehkou masáž. Alpa ulevuje tělu a vrací vás do hry už 105 let.

 

www.alpa.cz

 

 

 

 

 

 

Zdroj: Hana Matulová

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz