Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Východní Moravu rozzáří Vánoční stromy

Východní Moravu rozzáří Vánoční stromy

26. 11. 2018 - Na Východní Moravu dorazí sváteční vánoční čas. Na mnoha místech regionu se budou rozsvěcet vánoční stromy.

Ve čtvrtek 29. listopadu rozsvítí vánoční strom v Bojkovicích na Zlínsku. Bohatý program pro celé rodiny začne v16:30. V pátek 30. listopadu se rozzáří v 17:00 vánoční strom v Uherském Hradišti. Program na Masarykově náměstí ale začne už v 16:00 Kouzelnou vánoční show pro děti s Jirkou Hadašem, následovat bude zábava skapelou AkuStyk. Rozsvěcet budou v pátek také vánoční strom v Rožnově pod Radhoštěm. Tradiční akce s doprovodným programem začne v16:30 na Masarykově náměstí. V pátek chystají slavnostní rozsvícení vánočního stromu také ve Vizovicích na Zlínsku. Začne se v17:00, o hudební doprovod se postará Vizovjánek. Rozsvěcování vánočního stromu zažijí v pátek také v Napajedlech na Zlínsku. Program se uskuteční od 12:00 do 19:00. Na Masarykově náměstí budou návštěvníci moci zakoupit adventní věnce, regionální produkty, dárky či se zahřát svařeným vínem, čajem nebo punčem. Více na www.vychodni-morava.cz/akce/130544/.

V neděli 2. prosince se slavnostně rozzáří vánoční strom na náměstí Míru ve Zlíně. Vše zahájí v15:00 CM Kašava, hlavní bod programu přijde na řadu v17:00. Organizátoři vzkazují, aby si každý vzal s sebou zvoneček. Provoz zahájí Ježíškova pošta. Více nejen předvánočních akcí na www.vychodni-morava.cz.

Zdroj:   Mgr. Petra Psotková, Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o.p.s.
Ilustrační foto: Pixabay

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz