30. 11. 2018 - Asociace hotelů a restaurací České republiky na slavnostním galavečeru v Divadle Antonína Dvořáka v Ostravě předala ocenění nejlepším hoteliérům, provozovatelům restaurací, penzionu a škole.
Do Clarion Congress hotelu v Ostravě se sjelo na 400 hostů z řadhoteliérů a provozovatelů restaurací, aby se společně zamysleli nad budoucností a udržitelností cestovního ruchu.
Závěr konference již tradičně patřil předávání výročních cen AHR ČR. Zatímco ceny hoteliér a restauratér roku míří za konkrétními osobnostmi, ocenění Penzion roku získává tým, který je nejlépe hodnocen nejen odborníky, ale také v recenzích hostů.
Partnerem této ankety je portál Hotel.cz, kde se recenze vyhodnocují. AHR ČR myslí také na vzdělávání mladých a jejich další profesní růst. Tradičně uděluje cenu Škola roku, která hodnotí učiliště, střední, ale i vysoké školy se zaměřením na obory cestovního ruchu.
Stejně tak každoročně asociace vyhlašuje anketu Mladý manažer roku, jako výraz ocenění úspěchu manažerů do 30 let. Velmi přínosné je také vyhodnocení Diplomová práce roku, která je výrazem uznání za práci studentů z pohledu uplatnitelnosti dané práce v praxi a přínosu pro obor.
V neposlední řadě asociace každoročně oceňuje projekty zaměřené na odpovědné podnikání. Je to výraz uznání těm, kdo se svým podnikáním snaží přinést prospěch a pomoc také v místech, kde podnikají, zabývají udržitelností podnikání pro životní prostředí a pomáhají potřebným.
Medailonky jednotlivých kandidátů a další informace naleznete na www.cenyahr.cz
Zdroj: MILUŠE JAKLOVÁ, ASOCIACE HOTELŮ A RESTAURACÍ ČR
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.