Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

9. Cestovatelský mišmaš s FOOD FESTIVALEM

9. Cestovatelský mišmaš s FOOD FESTIVALEM

19. 12. 2018 - NEKOTVÍME, CESTUJEME A VYCHUTNÁVÁME! A jinak tomu nebude ani na 9. ročníku cestovatelského festivalu, který se uskuteční 19. ledna 2019 v Kině Napadedla a Sokolovně.

Známí i neznámí světoběžníci a dobrodruzi se s vámi podělí o zážitky ze svých cest. Program bude nabitý a těšit se můžete na cestovatelské besedy, FOOD FESTIVAL, večerní koncert a velký doprovodný program jako workshop afrických tanců a výroby barefoot sandálů, tombolu o atraktivní sportovní ceny, dětskou herní zónu a fotokoutek.

SOKOLOVNA:

Od 11.00 – FOOD FESTIVAL
Přijďte poškádlit své chuťové pohárky! Čekají vás gastro zážitky inspirované různými kouty světa jako jsou Indie, Thajsko, Arabské země a další. Těšte se také na ochutnávku exotických druhů ovoce. Lahodné nejen kávové nápoje a dorty připraví kavárna Café Klášter. Odpočinek u šálku čaje si dopřejete v čajovně, kde vám mistr čaje předvede čajový rituál. Závěr večera od 21.30 bude patřit koncertu kapel AneboAfro a Ganjaband Ivana Štráfka.

KINO:

Od 13.00 – cyklus přednášek:

Tomáš Vejmola vám přiveze ukázat tuktuk, na kterém přijel letos v červenci domů až z Bangkoku a bude vyprávět o své dobrodružné cestě. Tři roky na cestě kolem světa za láskou a dobrodružstvím prožil Matěj Balga v sedle kola a v kajaku. Fotograf Michal Franta zamířil do Nagalandu, zapomenutého koutu východní Indie, kde se ještě donedávna uchovával zvyk „sekání hlav“. Tomáš Pukšic vám ukáže čajový rituál a provede vás čajovým rájem, Sri Lankou. Jednu z nejvíce tajuplných a nejizolovanějších zemí světa, Severní Koreu, vám představí Karel Starý.


Více informací o události na www.kknapajedla.cz a www.facebook.com/kknapajedla/

Zdroj: redakce


Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz