18. 01. 2019 - Od pátku 18. do neděle 20. ledna se odehrají brněnské veletrhy cestovního ruchu, které budou hlavně o zážitcích. Těšit se lze například na přednášky nomádů, kteří přivezou i speciálně upravené vozy či na ochutnávky regionálních potravin.
Veletrhy jsou navíc ideální místem, kde si naplánujete dovolenou po Česku i za hranice. Vstupenky lze koupit výhodněji online, a to za 140 korun.
Milujete cestování, jídlo nebo prostě rádi trávíte čas aktivně? Pak jsou tu pro vás brněnské veletrhy cestovního ruchu. Veletrh Regiontour vám předá tipy na zajímavá místa po celé České republice. A veletrh GO vás zase zavede do vzdálenějších koutků světa.
Kulturní bohatství, aktivní dovolená či virtuální realita
Do veletrhů se prolne hned několik témat. Jedním z nich je aktivní dovolená, která lidem přiblíží například dovolenou na vodě, cykloturistiku či pěší turistiku. Novinkou letošního ročníku bude i ucelená prezentace golfu. Veletrhy dále nabídnou setkání s řadou cestovatelů. Na brněnské výstavišti dorazí i nomádi, kteří budou návštěvníkům vyprávět zkušenosti ze svých cest a přivezou také obytné vozy, jež mohou zájemci prozkoumat.
Přijede „Messner pouště“
Fanoušci se i letos mohou těšit na čtyřdenní maraton přednášek a besed GO Kamera. Hlavní hvězdou festivalu, který hostí Kongresové centrum v areálu BVV, bude slavný rakouský dobrodruh Bruno Baumann, přezdívaný „Messner pouště“. Přijdou i momentálně nejúspěšnější čeští horolezci Radek Jaroš, Mára Holeček a Jan Trávníček. Potěší hvězdní fotografové Jan Šibík, Tomki Němec, Jiří Kolbaba, Petr Juračka, Pavel Svoboda a další. Vstupenka na festival GO KAMERA je i vstupenkou na veletrhy Go a Regiontour.
Základní vstupné na veletrhy vyjde na 180 korun, rodina zaplatí 280 korun. V neděli organizátoři připravili speciální vstupné pro seniory, a to 80 korun.
DOPROVODNÝ PROGRAM | GO KAMERA
KOUPIT VSTUPENKY VÝHODNĚJI ONLINE
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.