Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

PIVEX rozhodl o nejlepších pivech. Holba získala zlato, stříbro a bronz

PIVEX rozhodl o nejlepších pivech. Holba získala zlato, stříbro a bronz

26. 02. 2019 - V oficiální kategorii Zlatý soudek PIVEX 2019 degustátory přesvědčily ležáky Holba Keprník a Holba Premium. Získaly vynikající hodnocení a za to jim patří stříbro a bronz. O tom, že i ochucená piva mají svoje pravidla, přesvědčila Holba brusinka a ze soutěže si odvezla Zlatý pohár PIVEX.

„Medaile  ze  Zlatého soudku PIVEX jsou důvěryhodným poselstvím pro  konzumenty, že dát si jedno  spojujeme  s degustačním zážitkem. Na  tom,  že Holba  umí  plnit  hospody  si zakládáme dlouhodobě. Navíc ležáky jsou elitní kategorií a  prosadit se  tady je současně otázkou prestiže. I proto si ocenění vážíme, říká ředitel pivovaru Vladimír Zíka.

Holba  se  prosadila především svoji vyváženou chutí a celkovou  charakteristikou. Jsou  to „tělnatá“ piva s výborným řízem, příjemně doznívající hořkostí a  vysokou pitelností, kterým fundament rozhodně nechybí. Právě tyto vlastnosti dělají z pití piva degustační zážitek. V Holbě vaří pivo podle tradičních receptur a navíc z vlastní vody z podzemních pramenů. Za povšimnutí určitě stojí i další suroviny. Do Holby totiž míří prvotřídní chmel z vyhlášené oblasti Tršicka a slad z nejstarší sladovny u nás v Zábřehu na Moravě. Díky pivovarnickému fortelu je pak hanušovičtí pivovarníci dokážou proměnit v jedinečný zlatý mok z hor. Bez nadsázky lze říct, co pivo to unikát. Například Keprník je pivo s horským chmelem, který si pivovarníci češou  sami a  ručně. Vaří  ho  podle  staré  receptury a  horský  chmel  je  jeho kořením.

Zdroj: Hana Matulová, mediální zástupce pivovaru Holba

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz