Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Zlín Film Fest: Novinkou jsou elektronické čipy ve food pointech

Zlín Film Fest: Novinkou jsou elektronické čipy ve food pointech

17. 05. 2019 - Každý rok na přelomu května a června ožívá Zlín Mezinárodním filmovým festivalem pro děti a mládež.

Hlavním tématem 59. ročníku Zlín Film Festivalu, který se koná od 24. května do 1. června, se u příležitosti stých narozenin cestovatelské legendy Miroslava Zikmunda stane téma Objevuj a poznávej. To se bude prolínat jak filmovým, tak doprovodným programem.


Organizátoři festivalu myslí letos opravdu na všechno. Aby se při jeho návštěvě cítili diváci a hosté, co nejkomfortněji, budou pro ně v centrech festivalového dění připraveny nové možnosti stravování s pestrou nabídkou pokrmů, nápojů a dalších dobrot. „Našim cílem je, aby návštěvníci odcházeli spokojení ve všech ohledech, proto se musíme postarat také o to, aby se po dobu konání festivalu dobře, rychle a za rozumnou cenu najedli,“ uvádí výkonná ředitelka Zlín Film Festivalu Jarmila Záhorová.

Stravovat se bude možné nově ve festivalových food pointech, které budou rozmístěny po celém městě v jednotlivých zónách festivalu. Nabídnou vždy rozmanitou skladbu jídel tak, aby si v nich přišel na své opravdu každý včetně nejmenších návštěvníků. Otevřené budou dle provozní doby příslušné zóny a úhrada zde bude možná výhradně formou elektronického čipu. „Věříme, že lidé ocení možnost bezhotovostního placení, které je nejen komfortnější, ale i rychlejší a na které jsou už určitě zvyklí z gastro festivalů nebo aquaparků,“ říká Jarmila Záhorová.

U všech food pointů i ve festivalových obchodech budou k dispozici nabíjecí místa, kde bude možné čip pořídit, zjišťovat zůstatek i dobíjet, a to jak hotovostí, tak platební kartou. Peníze, které z čipu návštěvníci nevyčerpají, dostanou po jeho vrácení zpět. Pokud se rozhodnou si čip ponechat, případný zůstatek bude věnovaný na charitativní účely.

Speciální festivalovou nabídku však přinesou i partnerské restaurace. „Ty budou v době konání festivalu připravovat část nabídky za garantovanou cenu od 99 do 149 Kč, dle typu restaurace, a to nejen v běžném čase oběda či večeře, ale i během dne a do pozdějších hodin,“ vysvětluje Záhorová. Restaurace na rozdíl od food pointů umožní úhradu klasicky hotovostí i čipem.

Výčet restaurací a food pointů, jejich nabídku a další podrobnosti k systému stravování naleznou návštěvníci na www.zlinfest.cz, na sociálních sítích a také ve festivalové aplikaci.

JAK NA PLACENÍ ČIPEM?

Proč platit elektronicky?

Je to rychlé, pohodlné, praktické, nemusíte hledat drobné J čip pouze přiložíte k tabletu u každého prodejce.

V jaké formě čip dostanu?

Vaše elektronická peněženka bude mít podobu náramku s čipem ve veselých festivalových barvách. Vratná záloha je 30 Kč.

Jak ho nabít nebo dobít?

Na označených dobíjecích místech u každého foodpointu v hotovosti nebo kartou. Při nabití částkou 1000 Kč získáte drobný dálek, za 2000 Kč máte zdarma lístek do kina.

Jak zjistím zůstatek na svém čipu?

U každého prodejce nebo na dobíjecím místě.

Účtenky?

Při nabití čipu obdržíte papírovou účtenku (Doporučujeme uschovat!) s internetovým odkazem a  QR kódem. Prostřednictvím nich můžete sledovat nákupy na svém čipu.

Kde se dá platit čipem?

Ve všech festivalových food pointech (na náměstí Míru, ve Festivalové uličce, v parku Komenského, v Koncertní zóně Enapo, zóna Hravé podzámčí), festivalových shopech nebo v partnerských restauracích.

Co s nevyčerpaným zůstatkem?

Nevyčerpaný kredit bude po odevzdání čipu na dobíjecích místech v hotovosti vrácený včetně zálohy.

Co se stane, když čip nevrátím?

Čip si můžete ponechat jako festivalový suvenýr. Případný zůstatek bude věnovaný na charitativní účely.

Text a foto: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz