Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Americký Festival - Pražské Pivní Slavnosti

Americký Festival - Pražské Pivní Slavnosti

11. 06. 2019 - PRAHA - Pražské Pivní Slavnosti 2019 vypuknou 14. - 15. června na pražském výstavišti PVA Expo v Letňanech. Těšte se na desítky českých velkých a malých pivovarů.

K ochlazení a uhašení žízně zde budou klasická piva i pivní speciály, tradiční či netradiční cidery nebo jiné pivní pochoutky, takže na své si přijde opravdu každý.

Bez hudebního doprovodu by to nebylo ono, a tak jsme si pro vás připravili revival kapely, jako jsou PAPRIKACZE, AC/CZ nebo zpěvačku Ellu. Pokud se rádi smějete, tak náš moderovaný stand up comedy je přímo pro vás!

Na našich slavnostech můžete poměřit síly v pojídání burgerů na čas a následně to zapít v našem utkání exování piva a pro ty odolnější z vás zde bude utkání v pojídání chilli.

www.AmerickyFestival.cz | www.PrazskePivniSlavnosti.cz

Zdroj Rozálie Koháková, Americký Festival

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz