Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Chcete usínat jako James Bond či Muž z Akapulca?

Chcete usínat jako James Bond či Muž z Akapulca?

18. 06. 2019 - BRNO - Brněnský hotel Anybodyje ojedinělým konceptem, designem a přístupem k hostům unikátní nejen v měřítku České republiky, ale také v tom globálním.

Provoz zahájil 1. ledna 2019 otevřením prvních pěti pokojů, spuštěním dalších pěti pokojů v sobotu 15. června 2019 dosáhne plánované plné kapacity 10 pokojů.

Nejsou to ohromující počty z hlediska kvantity, pozoruhodnost Anybody však tkví v něčem úplně jiném: jde o hotel určený párům, které se na jednu noc ocitají v jiném světě a v jiných rolích. Každý pokoj je totiž unikátní svým vybavením a ztvárněním, jemuž byl předlohou vždy jeden film z období 60. let minulého století.

Hosté se tak převtělují do postav inspirovaných ikonickými snímky zlaté éry kinematografie, jakými jsou Zvětšenina, James Bond: Goldfinger, Snídaně u Tiffanyho nebo Muž z Acapulca. Slouží jim k tomu funkční rekvizity, audio scénáře namluvené herci z Národního divadla Brno, kostýmy a další gamifikační prvky.

„Proto říkáme, že Anybody je z 20 procent hotel a z 80 procent intenzivní zážitek, jenž propojuje pohostinnost, umění a lidskou zálibu v hraní her,“ říká autor hotelu Anybody a jeho spolumajitel Adam Vodička. Na tvorbě konceptu hotelu pracoval 15členný autorský tým kreativců čítající například scénáristu, scénografa, psychology, vývojáře i gaming expertku.

Zdroj: Michael Lapčík, nepijubrecky.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz