Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Léto v Prazdroji. Koncerty, filmy a pivo pod širým nebem

Léto v Prazdroji. Koncerty, filmy a pivo pod širým nebem

26. 06. 2019 - PLZEŇ - Na sedmnáct letních prázdninových večerů s koncerty tuzemských kapel a skvělými filmy se mohou těšit návštěvníci tradičního festivalu Léto v Prazdroji.

Letošní 16. ročník začíná ve čtvrtek 4. července koncertem skupin Semtex a High five. Na pátek je pak připraveno promítání filmu režiséra Quentina Tarantina Hanebný pancharti. Léto v Prazdroji bude probíhat po celý červenec a srpen v areálu plzeňského pivovaru každý čtvrtek a pátek.

Čtvrteční večery na nádvoří Plzeňského Prazdroje budou patřit hudbě, vystoupí vždy dvě kapely a návštěvníci se mohou těšit například na Vítkovo kvarteto, Tichou dohodu, Imodium, Ivan Hlas Trio, 05 a Radeček nebo Kurtizány z 25. avenue. Začátek koncertů je plánován na devatenáctou hodinu, druhá z kapel pak vystoupí od půl deváté večer. Dvojkoncert bude stát 50 korun a součástí vstupenky je i jeden nápoj zdarma z nabídky Prazdroje.

Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz