11. 09. 2019 - ČESKÁ REPUBLIKA - Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, pobočka Severní Morava a Slezsko, pořádá 23. září (9.00–14.00) v Rožnově pod Radhoštěm workshop Moderní, ale tradiční zabijačkové pokrmy v 5 chodovém degustačním menu, který je určen široké veřejnosti.
Hlavní chod byl oceněn ve francouzském Lyonu, na kuchařské soutěži Bocuse d´Or, jako nejlepší pokrm z 12 konkurenčních států. Lektorem kurzu je šéfkuchař restaurace Art Nouveau Jan Horký. V kurzu si uvaříte a ochutnáte originální zabíjačkové pokrmy v moderním provedení. Účastníci obdrží certifikát o absolvování kurzu. Uzávěrka přihlášek je 18. září. Počet míst je omezen.
Více informací na tel. 732 411 034, e-mail: v.for@seznam.cz.
Zdroj: PR
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.