Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Gastroakce tohoto týdne

Gastroakce tohoto týdne

11. 11. 2019 - ZLÍNSKÝ KRAJ - Tento týden budou doznívat svatomartinská témata. V nabídce budou také další akce.

Ve Zlíně se bude 16. listopadu hodovat. Na náměstí Míru se budou během Svatomartinských hodů celý den prezentovat vinaři s nabídkou mladých vín, scházet nebudu tradiční svatomartinské husy a další pochoutky. Samozřejmostí je bohatý doprovodný program.

Slovanský sál Stojanova gymnázia ve Velehradě bude 16. listopadu od 16 hodin místem konání 12. ročníku mezinárodní soutěže a výstavy mešních a košer vín Cisterciácká pečeť. V průběhu večera se budou vína degustovat a vystoupí i cimbálová muzika Cifra.

Do Vizovic do areálu zdejšího zámku se v sobotu 16. listopadu vydejte na Svatomartinský trh. V programu, který je připraven od 9 do 15 hodin, se v 11:30 očekává příjezd sv. Martina a žehnání Svatomartinských vín, k vidění budou vidět tradiční řemesla i zvířata ze záchranné stanice. Těšit se můžete na vystoupení středověkého alchymisty, hudební doprovod i losování vítěze svatomartinského menu.

Uherské Hradiště představí X. přehlídku Slovácko v tradici v sobotu 16. listopadu. Od 9 do 16 hodin proběhne v na Masarykově náměstí a v Redutě jarmark tradičních výrobků, ukázky řemesel včetně ukázky výroby modrotisku, ochutnávky vín a regionálních specialit, povídání o medu. Vystoupí dětské folklorní soubory.

Další akce hledejte na www.vychodni-morava.cz

 

Zdroj: Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s
Ilustrační foto: Pixabay

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz