Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

BILLA již zítra otevře svou poslední prodejnu v tomto roce

BILLA již zítra otevře svou poslední prodejnu v tomto roce

17. 12. 2019 - MLADÁ BOLESLAV - Na vánoční BILLA nákupy se tak mohou těšit zákazníci z Mladé Boleslavi, kde se v Havlíčkově ulici bude supermarket nacházet.

Tato prodejna bude již 39. ve Středočeském kraji.

Stejně jako na ostatních prodejnách tohoto řetězce i zde zákazníci naleznou širokou nabídku kvalitních a čerstvých produktů, včetně regionálních specialit s označením BILLA Regionálně. Za dlouhodobý proaktivní přístup k zajištění nabídky lokálních a tuzemských produktů pro zákazníky obdržela BILLA nedávno mimořádné ocenění udělené ministrem zemědělství Miroslavem Tomanem.

Nová prodejna v Mladé Boleslavi se veřejnosti otevře zítra 18. prosince 2019 v 7:00 hodin.

Na svůj oblíbený sortiment se zákazníci mohou těšit na prodejní ploše o rozloze téměř 900 m2. K pohodlnému nákupu přispěje i na necelých 8 desítek parkovacích míst včetně míst pro rodiče s dětmi a hendikepované. Během prvního dne BILLA svým zákazníkům daruje malou drobnost. Každý z návštěvníků obdrží nákupní tašku zdarma a k nákupu nad 500 korun dokonce i šumivé víno. Ani na děti BILLA nezapomíná, ty totiž obdaruje sladkým jablkem.

Zdroj: Havas PR Prague
Text: Redakčně kráceno


Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz