06. 01. 2020 - ČESKÁ REPUBLIKA - Pátá publikace autorů Luďka Procházky a Elišky Vostalové navazuje na předchozí publikace, zejména na „Kouzla ze zeleniny a ovoce“ a dvě „Čarujeme se zeleninou 2“.
Přináší další nové květy, které se tak často neobjevují oproti tradičním růžím a jiřinám. V druhé části se publikace zaměřuje na řezání melounů, které se dá aplikovat i na další suroviny jako jsou dýně, větší papája nebo různé druhy cukrových melounů. Melouny jsou řezány v jemnější stylu, který odborníci nazývají „thajský styl“. Jde o jemné řezy, které svojí precizností okouzlí laiky i odborníky. Thajský styl i květy v precizní podobě zdobí slavnostní stoly nejen v restauracích a hotelech, ale i na rodinných oslavách.
Kniha má 104 str, velikost 27x13cm.
Zdroj: CZECH CARVING STUDIO s.r.o.
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.