Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Březen na vlně farmářských produktů: Salát z červené řepy s kozím sýrem

Březen na vlně farmářských produktů: Salát z červené řepy s kozím sýrem

20. 03. 2020 - ČESKÁ REPUBLIKA - Tento salát je ideální, pokud přijdete utahaní z práce domů a chcete mít na stole jídlo za pár minut.

Příprava vám nezabere déle než 20 minut a protože na tento recept potřebujete jen hrstku ingrediencí, klíčovou roli tu opět hraje jejich co nejvyšší kvalita.

Až poté smícháte na kostky nakrájenou čerstvou řepu, ochutíte ji dresinkem z balzamikového octa, olivového oleje a medu a vše ozdobíte orestovanými piniovými semínky a s ničím nezaměnitelným kozím sýrem, na stole budete mít lehkou večeři, zářící barvami, po které se jen zapráší. Recept najdete na tomto odkazu.

Víte že?

Na Rohlíku si můžete objednat všechny suroviny na tento recept v prémiové kvalitě. V nabídce je bio červená řepa, raw farmářský med od Marmelád Šafránka z Posázaví anebo bio přírodní kozí sýr z Farmy Pěnčín. A proč produkty z kozího mléka? Třeba proto, že má víc vitaminů a méně laktózy než to kravské. Kozí sýr je navíc skvělý jak na svačinu, tak třeba i k vínu.

Zdroj: Rohlik.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz