Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Gurmánský zážitek & Pâté du Chef jako tip na sváteční tabuli

Gurmánský zážitek & Pâté du Chef jako tip na sváteční tabuli

25. 10. 2012 - Vánoce jsou svátkem, na který se těší každý rok nejen děti ale i dospělí, a to hned z několika důvodů. Děti se nemohou dočkat, až zasednou k rozbalování dárků, dospělí se těší na chvíle pohody, které si často rádi zpříjemní dobrým jídlem.

Stejně tak, jak se promění příroda změní se i v domácnostech sváteční tabule, na které nechybí vybrané lahůdky a delikatesy. Tradičně se na stole objevují pokrmy, které si po celý rok odpíráme, a na kterých si hospodyňky dávají záležet. Vánoční inspiraci mohou najít i u české značky Pâté du Chef, která jako každoročně připravila bohatý výběr delikates. Zajímavými tipy pro letošní Vánoce mohou být například „Vánoční dvouvrstvá paštika s křenovou remuládou“, „Vánoční paštika s brusinkami“ v keramické formě a další lahůdky, které nabízí značka Pâté du Chef. Na Mikuláše zase připravila oblíbený duopack paštik s nožem.


„Každoročně všichni rádi překvapujeme své nejbližší nějakým neobvyklým dárkem, a proto se snažíme zákazníkům usnadnit výběr a přinášíme jim originální vánoční tipy společně se značkou Pâté du Chef,“ říká Martin Kincl, marketingový manažer značky Pâté du Chef. „Paštiky jsou v mnoha zemích považovány za vrchol vyspělé gastronomie, proto máme radost, že je naše česká značka a sortiment Pâté du Chef mezi zákazníky tolik vyhledávaný a oblíbený. A to jak v zemích Evropy kam dodáváme, tak stále více i mezi českými spotřebiteli,“ dodává Martin Kincl.

 

00538-Pate_du_Chef__sklo_retro_4.jpg

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz