Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Gastrofestival Kunovice „CESTA KOLEM SVĚTA“

Gastrofestival Kunovice „CESTA KOLEM SVĚTA“

29. 06. 2020 - KUNOVICE - Kdo z vás by nechtěl vyrazit na CESTU KOLEM SVĚTA? Poznat jinou kulturu, mentalitu, gastronomii… Budete mít šanci! A nemusíte přitom cestovat bůhví jak daleko.

Na 2. ročníku originálního Gastrofestivalu Kunovice, který se uskuteční nově ve dvou dnech, a to 8.–9. srpna v Kunovicích v areálu Jízdy králů, nahlédnete pod pokličku sousedům z Německa nebo Slovenska. Ochutnáte lahůdky z Francie, Indie, Španělska, hamburgery a steaky z Ameriky, ďábelské speciality z Mexika, typické pokrmy z Argentiny a nasát můžete i slunečnou atmosféru Itálie.

U sousedů v Německu se ocitnete uprostřed bujarého Oktoberfestu – nouze nebude o hezké holky, preclíky, klobásy ani německou polku. Také si spolu zasoutěžíme o zajímavé ceny a sice v soutěži „držení tupláku na čas“, „pití piva na ex“ nebo „řezání dřeva“. Poté můžete zavítat do temperamentního Španělska a ochutnat od rodilého Španěla nejslavnější španělské jídlo a sice Paellu nebo typické Gaspacho, či Sangrii.

Amerika – to jsou hotdogy, burgery, grilovaná vepřová žebírka, hranolky i arašídová zmrzlina nebo borůvkový
Cheesecake – to vše made in Angel Grill, Safis Burger, Grill Food, Comi Con nebo Dede Burger. Těšte se na opravdové americké speciály všech možných chutí!

Na mexickou vlnu vás přeladí skvělý tým restaurace Le Nautic, která vám naservíruje kuřecí Quesadillu, hovězí Chilli con carne, burritos, kukuřičné Tacos nebo pikantní mexickou fazolovou polévku.

Ochutnat budete moci i asijskou kuchyni, francouzské palačinky nebo wafle od rodilé Belgičanky. Kdo má rád kořeněná jídla, neměl by vynechat stanoviště Indie.

Zavítejte také do „Barotéky“, kde na vás čeká lahodná káva, švýcarské raclette nebo dezerty. Zveme vás taktéž na stanoviště Itálie, které bude mít svou jedinečnou atmosféru. Velmi ochotně se o vás postará tým italské restaurace „La Brusla“ a naservírují vám opravdové dobroty jako jsou tiramisu, citronové orzoto s hovězím masem, plněné domácí těstoviny anebo slávky na kořenové zelenině.

Voňavou kávu ze všech koutů světa vám připraví náš dlouholetý partner Jamai Café. Ke kávě neodmyslitelně patří pořádný dezert a ten vám mile rádi připraví na stanovišti „Elektra bakery“. Vybrat si můžete cheesecake, cupcake, makronky a další druhy dobrot.

Těšit se můžete také na velmi známého jedlíka Jaroslava Němce, který vám ukáže, že spořádat se dá opravdu cokoliv – třeba nejsmradlavější jídla na zemi!

A protože k jídlu patří zábava, nebude chybět ani doprovodný program pro všechny věkové kategorie. Hudební produkce, vystoupení, fotokoutek nebo thajské masáže. Pro děti pak skákací hrad, tetování a malování na obličej.

Gastrofestival Kunovice: 8. srpna 12.00–20.00 hod., 9. srpna 12.00–18.00 hod.

 

Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz