Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

MiniCHILLIBRANÍ 2020 je již tuto sobotu

MiniCHILLIBRANÍ 2020 je již tuto sobotu

03. 09. 2020 - Oblíbené Chillibraní má pro letošek trochu jiný kabát. Situace s Covid19 značně komplikovala plánování a přípravy všech velkých kulturních akcí, ale v tomto případě vše dobře dopadlo a Chillibraní vypukne již tuto sobotu.

Vzhledem k aktuálnímu vývoji koronavirové epidemie, jsme se pro letošní rok rozhodli udělat ​Chillibraní pouze ve zmenšené podobě​. Akce proběhne jako přátelské setkání milovníků chilli a hot food v Björnsonových sadech u Piknik Boxu. Bez vstupného a s omezeným programem.

Proč jsme tak rozhodli?

Zdraví všech návštěvníků i pořadatelů festivalu je pro nás tímnejdůležitějším. S ohledem na stoupající počty případů i omezení, kterájsou pro konání hromadných akcí platná, raději s uspořádáním Chillibranítak, jak ho znáte, rok počkáme. Navíc se může stát, že se současná nařízení do září ještě více zpřísní a my bychom akci museli na posledníchvíli rušit, což rozhodně nechceme.

Letošní termín 5. září 2020 si necháme​.

Aby ti největší chillinadšenci nepřišli úplně zkrátka, vymysleli jsme náhradní řešení. Letos akci pojmeme jako malé setkání příznivců chilli, tedy MiniChillibraní​. V Björnsonových ​​sadech zařídíme pár stánků s pivem,jídlem, chilli specialitami a k zakoupení budou také luxusní tématická trička,kšiltovky a podobně.

Zkrátka se potkáme, poklábosíme o letošní úrodě a klidně můžeme společně popřemýšlet, jak udělat Chillibraní 2021 opravdu nezapomenutelným.

Datum letošní akce zůstává stejné. Tedy sobota 5. 9. 2020. Místo se měnína Björnsonův sad, 49.2069675N, 16.5937236E, Brno.

Vstupné bude zdarma.

Soutěž o nejlepšího Chilližrouta proběhne.

Počet míst v soutěži však bude omezen na 10 osob (8 v předregistraci, 2 na místě) a bude menší počet kol. Za soutěž se nebude vybírat startovné. Registrace bude znovu vyhlášena na našich sociálních sítích.

Nově chystáme merchandising.

V průběhu srpna přibude na webu ​www.chillibrani.cz​ novinka. Merchandising. Tedy sekce, kde bude možné zakoupit předměty proopravdové chilli nadšence – trička, čepice, zástěry a podobné věci sunikátním HOT designem.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Děkujeme za pochopení i podporu. Věříme, že Chillibraní nadálezachováte přízeň a společně s námi se budete těšit na další velký ročník,který proběhne v sobotu 4. 9. 2021.Chilli zdar! 🌶

Zdroj: Chillibraní

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz