Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Vyšla první kniha o FOODSTYLINGU na českém trhu

Vyšla první kniha o FOODSTYLINGU na českém trhu

24. 09. 2020 - ČESKÁ REPUBLIKA - Kniha Foodstyling je moderní knihou kouzel. Naučí vás, jak zacházet i s těmi nejobyčejnějšími surovinami tak, aby vypadaly na talíři i na fotografii přímo zázračně.

O své tipy a triky se s vámi podělí známí foodstylisté, fotografové i kuchaři. Po přečtení jejich receptů se vám budou sbíhat sliny a co teprve, až uvidíte jídlo vyfocené! Podle jejich rad si můžete pokrmy nastylizovat stejným způsobem sami.

Budete také čarovat s lidmi ve vašem okolí! Tím, že jim připravíte pokrm, který je ohromí a okouzlí ještě předtím, než ho ochutnají, jim darujete nezapomenutelný zážitek. A život, to jsou přece hlavně krásné vzpomínky.

A ještě jedno bonusové kouzlo na závěr. Počítejte s tím, že foodstyling promění i vás samotné. Je to jedinečná možnost, jak uplatnit vaši kreativitu, nádherný koníček a také v neposlední řadě umění, jak co nejlépe prodat jídlo, které připravíte.

Kniha vyjde 5. listopadu a dostanete ji na: www.albatrosmedia.cz

Inspiraci k foodstylingu najdete zde: facebook.com/katnysfoto

Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz