Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Rekordní hlasování veřejnosti rozhodlo v soutěži TOP VINAŘSKÝ CÍL

Rekordní hlasování veřejnosti rozhodlo v soutěži TOP VINAŘSKÝ CÍL

29. 10. 2020 - ČESKÁ REPUBLIKA - Rekordních 23.066 platných hlasů zaslali letos příznivci vinařské turistiky organizátorům prestižní soutěže TOP vinařský cíl. Hlasování veřejnosti tak rozhodlo o nejpopulárnějších místech.

Vítězem prestižní soutěže o nejpopulárnější TOP vinařský cíl se pro rok 2020 staly Templářské sklepy Čejkovice. Letošním stříbrným cílem je vinařství CHÂTEAU VALTICE – Vinné sklepy Valtice, bronzovým pak Vinné sklepy Skalák ve Skalce u Kyjova. Cenu Národního vinařského centra obdržela podniková prodejna vinařství Znovín Znojmo situovaná v objektu Louckého kláštera.

Jde o naprosto totožné pořadí jako v předchozím roce, což dokazuje, jak moc jsou oceněné cíle mezi návštěvníky oblíbené. Protože se všechny uvedené cíle na medailových pozicích umístily už potřetí, získaly také titul CHAMPION a z dalšího soutěžení jsou tím již vyřazeny.

Zatímco v minulých letech se vyhlašování ankety konalo ve slavnostním formátu na různých pamětihodných místech ve vinařských regionech (reduta v Uherském Hradišti, Loucký klášter ve Znojmě, zámek ve Valticích…), osmý ročník soutěže se kvůli epidemii musel obejít bez oficiálního vyhlášení s doprovodným programem.

Organizátoři tak alespoň v minulém týdnu rozvezli ceny zástupcům vítězných cílů. „I tak to byly pěkné okamžiky. Třeba v Templářských sklepech se sešly všechny tamní průvodkyně a každá od vedení firmy dostala kytici,“ popsal atmosféru předávání cen ředitel pořádajícího Vinařského Institutu Petr Psotka.

Zdroj: Vinařský Institut
Redakčně upraveno

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz