Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Nový rum Le Hechicera ze Série Experimental

Nový rum Le Hechicera ze Série Experimental

08. 12. 2020 - ČR - Kolumbijská značka rumů La Hechicera uvádí na trh svůj druhý produkt ze Série Experimental.

Tento destilát, infuzovaný po zrání v dubových sudech dužinou ze zralých banánů, je ódou na um a tradici tří generací rodiny Riascos, která s velkou oddaností vyrábí v Kolumbii své jedinečné rumy přes 20 let.

Série Experimental je limitovanou edicí, která navazuje na sedm dalších unikátních limitek, které byly poprvé uvedeny na trh v loňském roce. La Hechicera bude tak po dobu sedmi let každým rokem vydávat unikátní chuťově nezaměnitelné limitované edice. Letos je číslo dvě infuzovaná banánem. Loni dozrávala po dobu tří měsíců v sudech po víně Moscatel.

Le Hechicera Série Experimental je vyzrálý 41% rum z oblasti jižního Karibiku. Jedná se o směs dvanácti až jednadvacetiletých rumů, která zraje v sudech z bílého amerického dubu. Už tak unikátní chuti dodává charakter banánová dužina, ta se totiž přidává k vyluhování na posledních pár dní před konečnou filtrací a to dělá limitovanou edici Série Experimental jedinečnou.

Zdroj: Hana Pazderková

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz