Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Jak Zdeněk Pohlreich a Alice Bendová připravovali candáta v kořeněné krustě a hruškový závin

Jak Zdeněk Pohlreich a Alice Bendová připravovali candáta v kořeněné krustě a hruškový závin

18. 02. 2021 - ČR - Mnoho z nás se v minulém roce nedobrovolně stalo mistry domácí kuchyně. Pokud často přemýšlíte, čím překvapit své blízké, určitě vám přijde vhod inspirace z Miele Experience Centra v Praze.

Pozvání Zdeňka Pohlreicha do dalšího dílu online pořadu Doma jako šéf přijala tentokrát herečka a moderátorka Alice Bendová.

Podívejte se, jak se jí společně s vyhlášeným šéfkuchařem podařilo připravit delikátního candáta v kořeněné krustě s křenovými brambůrkami nebo hruškový závin s drcenými mandlemi a skořicí.

Toto jídlo je prý jediné, které Alice Bendová neumí, i když ho její děti stále milují. Zvládne tentokrát „hruškovou výzvu“? Věříme, že stejně jako Alice Bendová oceníte jednoduchou přípravu pokrmů, které vás nadchnou pestrou směsicí chutí.

 

RECEPTY:

Candát v kořeněné krustě s křenovými bramborami

Hruškový závin

 

Zdroj: KPA ONE s.r.o.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz