Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Nové polotmavé pivo s hvězdami z extraligy

30. 11. 2012 - Poprvé v historii uvařili sládci v pivovaru Radegast polotmavé pivo. Ležák Radegast Temně Hořký bude oficiálně uveden do prodeje v den 42. výročí uvaření první várky v nošovickém pivovaru, tedy 3. prosince.

Nový polotmavý ležák se vyznačuje výraznou hořkostí, která je typická pro všechna piva Radegast. Unikátní kombinace sladů a vyšší dávka chmele mu dodala nezaměnitelnou plnou chuť a jantarovou barvu. Sezonní várka se bude čepovat ve stovkách hospod po celé Moravě a k dispozici bude také v lahvích v obchodech.


Radegast Temně Hořký navazuje na úspěšný ležák Extra Hořký, který pivovar uvařil v limitované edici už dvakrát. „Správný říz a výrazná hořkost jsou tím, co příznivci Radegastu od svého piva očekávají. Polotmavý ležák tyto parametry zcela naplňuje a zároveň je obohacen o příjemnou sladovou chuť a jantarovou barvu. Temně Hořký je určitě jedním z nejvíce hořkých polotmavých piv u nás,“ představil nové pivo manažer pivovaru Radegast Ivo Kaňák.

Radegast Temně Hořký uvádí pivovar na trh jako sezonní nabídku. Hostinští jej budou čepovat ve stovkách hospod po celé Moravě. Pivo bude k dostání také v lahvích v obchodech.

Polotmavý ležák se dočká netradičního představení hned na několika místech Moravy. Ve vybraných hospodách ho poprvé načepují svým fanouškům hvězdy extraligových týmů z Vítkovic, Třince, Zlína a prvoligové Olomouce. Jako první se za pípu postaví v ostravské pivnici Assen ve středu 5. prosince od 18 hodin Michal Barinka, Ondřej Roman a Roman Szturc.

00567-Radegast_polotmavy.jpg

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz