Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Východní Morava láká na gastro zážitky

Východní Morava láká na gastro zážitky

22. 07. 2021 - VÝCHODNÍ MORAVA - Přemýšlíte kam o víkendu? Máme pro vás několik tipů na gastro akce, kde můžete ochutnat mnoho dobrot.

Nahlédnete pod pokličku vaření piva, můžete se zúčastnit exkurze ve výrobě nebo minimuzeu s výkladem zdarma. Správnému čepování piva vás naučí podsládek a proběhnou také klasické pivní a vědomostní soutěže. Den otevřených dveří Jarošovského pivovaru již v sobotu 24. července.

V neděli 25. července si nenechte ujít oblíbený Piknikový den v zámeckém parku ve Vizovicích. O zábavu bude postaráno. Krom tradičních her, jakými jsou badminton, pétangue, kroket, kubb či šachy je letos na programu také vystoupení amatérské šermířské skupiny ze Vsetína. Navíc každá koruna, která se vybere na občerstvení, bude věnována do oblasti postižené tornádem.

Každý letní víkend můžete zavítat do některého z velehradských vinných sklepů. Až do 19. 9. najdete na Velehradě každý víkend otevřený vinný sklep. Návštěva zahrnuje 5 vzorků vín za cenu 100,- Kč na osobu.

Milovníci hamburgerů v sobotu nesmí vynechat Slavičín. V parku totiž pořádájí letní Hamburger fest. Ve slavičínském zámeckém parku se tak představí vybrané české food trucky se svou nabídkou nejrůznějších hamburgerů. Kromě nich bude možné ochutnat i další slané a sladké pokrmy, pivo, víno, koktejly či domácí limonády. Programem pro celou rodinu provede herečka a moderátorka Markéta Hrubešová.Vstup je zdarma pro všechny malé i velké.

Zdroj: CCRVM
Ilustrační foto: Pixabay

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz