Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

V Popovicích bude pořádně horko!

V Popovicích bude pořádně horko!

13. 09. 2021 - POPOVICE - Kamarádi Uherský Brod pořádají po čtvrté benefiční festival FAJR. Na návštěvníky jsou připraveny vystoupení divadelní, šermířská, taneční a ohnivá. Pro děti je přípraven nový bohatý program s názvem Zachraňme Fusku, který je plný různých disciplín, úkolů, soubojů, tance a závěrečnou papírovou bitvou o poklad.

V Popovicích u Uherského Hradiště v Amfiku Bukovina sobotu 18. září od 13 hodin budou pro návštěvníky otevřeny brány areálu a připraven jarmark, atrakce pro děti, tvořivá dílna, výborné jídlo a pití. Dobová ležení budou ozdobou celého areálu. Ukázka palných zbraní s odborníky, mini školička práskání bičem.

Po setmění začne velká ohnivá i světelná show plná skupin i jednotlivců z celé české republiky. Informace o festivalu na www.fajr.cz

 

Zdroj: Kamarádi Uherský Brod

 

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz