Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

ŽEHNÁNÍ SVATOMARTINSKÉHO VÍNA V UHERSKÉM HRADIŠTI

ŽEHNÁNÍ SVATOMARTINSKÉHO VÍNA V UHERSKÉM HRADIŠTI

29. 09. 2021 - UHERSKÉ HRADIŠTĚ - I letos budou vinaři připravovat svá vína tak, abychom je mohli ve čtvrtek 11. 11. ochutnat v rámci akce Žehnání Svatomartinského vína.

Na Masarykovo náměstí tato vína přiveze svatý Martin na bílém koni v doprovodu římských vojáků, kteří připomenou legendu o plášti a žebrákovi. V rámci slavnostního zahájení od 10.45 hod. do 11.30 hod. nás čeká kulturní program a slavnostní obřad žehnání. Po slavnostním zahájení můžete ve vinném stanu degustovat požehnaná vína z vinařské oblasti Slovácko, hudbou a zpěvem k dobré náladě přispěje cimbálová muzika Kunovjané. A protože k dobrému vínu nesmí chybět jídlo, budou pro vás připraveny husí speciality. Více na www.uherske-hradiste.

 

PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz