01. 10. 2020 - PRAHA - Restartovat segment HoReCa je cílem 11. ročníku veletrhu hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie FOR GASTRO & HOTEL. Ten se uskuteční ve dnech 7. až 9. října 2021 v prostorách výstaviště PVA EXPO PRAHA v Letňanech.
V nové hale 3 a v hale 5 budou k vidění profesionální expozice vystavovatelů z daného oboru. Ve Vstupní hale II proběhne také KONGRES FOR GASTRO & HOTEL. Odborná akce FOR GASTRO & HOTEL je důležitou příležitostí pro tuzemské podnikatele a firmy z oboru pohostinství. Je pořádána za účelem uzavírání kontraktů, osobního setkání s odborníky, obchodními partnery i s veřejností. Také letos na podzim budou představeny novinky a trendy v technologiích, návštěvníci si odnesou podněty pro podnikatele v pohostinství a především inspiraci pro své provozy. Chybět nebudou ani kulinářské speciality, klasické potraviny a nápoje a s nimi spojené ochutnávky.
Účast přijali i noví vystavovatelé ze zahraničí, těšit se můžete na premiéru firem z Řecka, jedná se o společnosti GREEN LIFE a REFRESH, z Německa se bude prezentovat firma HOBART. V rámci veletrhu se uskuteční také doprovodný program určený čistě profesionálům: v Kongresovém sále ve Vstupní hale II proběhne první den veletrhu, ve čtvrtek 7. října, odborný KONGRES FOR GASTRO & HOTEL. Jeho tématem bude Druhý restart: Spolupráce a peníze v pohostinství. Kongresem
bude rezonovat téma spolupráce oborových organizací při jednáních se státem. Profesionálům přijdou přednášet uznávaní odborníci, kteří poradí, jak fungovat v ekonomických otázkách, například financování podniku, nebo jak budovat stabilní tým personálu.
Více informací najdete na www.for-gastro.cz.
PR
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.