Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Eta Kávafest: Anketa

Eta Kávafest: Anketa

07. 10. 2021 - ZLÍN - Akce Eta Kávafest, Den kávy Zlín, získala vaši záštitu. Co pro vás znamená káva?

Bc. HANA ANČINCOVÁ
STATUTÁRNÍ NÁMĚSTKYNĚ HEJTMANA ZLÍNSKÉHO KRAJE

Káva pro mne znamená především voňavou chvilku klidu s lahodným nápojem. Jakožto vytížené ženě v politice mi dělá káva společníka každý den. Ráda si dopřeji cappuccino či caffé latte, pokud se chci rozmazlovat, ale při tvrdých jednáních sáhnu po malém silném espressu bez mléka a cukru, kterým doplním energii a nastartuji svůj motor. Preferuji kávu z Fair Trade zdrojů, kde se klade důraz na dodržování základních pravidel pracovního práva a také ochrany životního prostředí.

Ing. TOMÁŠ GOLÁŇ
SENÁTOR ZA VOLEBNÍ OBVOD Č. 78 (ZLÍN)

Pro mě je káva symbolem naší dřívější neznalosti, neboť jsme dříve kávu neuměli ani pořádně připravit, a ani pít. Nová doba nám však přináší jak nové druhy káv ze soukromých pražíren a správné postupy její přípravy, tak i novou náročnější skupinu konzumentů kávy. Proto jsem rád, že existuje akce, která vše nové prezentuje a propaguje. Já se právě naučil pít kávu až v posledních letech a jsem jejím nadšeným obdivovatelem. Je mi tedy velkou ctí přijmout nad touto akcí svou záštitu.

Ing. et Ing. JIŘÍ KOREC
PRIMÁTOR MĚSTA ZLÍN

„Kávu si dávám nejraději v podobě kávové zmrzliny nebo Tiramisu. Nejradši si je dávám v Itálii, tam je to klasika, škoda že se do ní moc často nedostanu (úsměv).“

 

PR
Ilustrační foto: Pixabay

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz