Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Šperkařský festival a rukodělné trhy

Šperkařský festival a rukodělné trhy

21. 10. 2021 - KROMĚŘÍŽ - Na více jak 4000 m² výstavní plochy proběhne jedinečná prodejní výstava šperků, kovové a skleněné bižuterie, zirkonia. Nebudou chybět ani drahé kameny a minerály.

Pro návštěvníky připravena nepřeberná škála handmade výrobků od předních českých firem. K vidění budou např. překrásné svíčky, keramické výrobky, drátované zboží, výrobky ze dřeva a papíru, textilní a dřevěné hračky, pletené a háčkované výrobky, lepené vitráže, originální oblečení pro děti a dospělé, šitá paráda apd.

Budete moci zakoupit z velkého množství materiálů pro kreativní tvorbu jako bavlněnou přízi, galanterii, umělecké štětce a fixy, korálky a komponenty.

Nebude chybět ani ukázka práce tkadlen, přadlen, drátenic, sklářů a mnoho dalších zapomenutých řemesel.

Na děti i dospělé čekají tvořivé dílničky jako výroba šperků a mandal, kreslení, ukázky ubrouskových technik, tvorba voskových předmětů včetně jejich barvení, skládání netradičních hraček.

Pestrý program pro celou rodinu: Pro ženy unikátní šperky, pro děti tvořivé dílničky .

Pro širokou veřejnost je jako doprovodný program připravena dvoudenní nabídka českých a moravských vín spojená s prodejem produktů tuzemských výrobců uzenin, sýrů a pochutin.

 

Šperkařský festival a rukodělné trhy

23. až 24. října 2021, každý den od 9 do 17 hodin

Výstaviště Kroměříž, K Výstavišti 4069/8, 767 01 Kroměříž

https://www.hobbyvystaviste.cz

 

Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz