Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Lázeňský pohárek

Lázeňský pohárek

07. 12. 2021 - ČR - 22. ročník přehlídky kuchařského umění žáků SOU a SOŠ se uskuteční online! Tématem soutěže je pro cukráře i kuchaře Roláda – trochu opomíjený styl.

Odborná porota vybere 6 kuchařů a 6 cukrářů do on-line soutěžního finále, které se bude konat 9. prosince. V rámci soutěžních 45 minut musí soutěžící bez cizí pomoci ze základních surovin připravit 4 porce moderního předkrmu či desertu zakomponovatelného do tříchodového menu, a to včetně servisu. Servis 4 porcí musí být proveden v časovém soutěžním limitu 45 minut. Soutěžní pokrm musí v rámci letošního tématu soutěže obsahovat komponent Roláda. Soutěžící je povinen zajistit videopřenos po celou dobu svého časového limitu. Záběr musí obsahovat celou pracovní plochu, aby bylo zajištěno, že soutěžícímu nikdo nepomáhá a nejsou použity žádné již předem hotové výrobky.


Průběh celého soutěžního vaření se bude přenášet na YooTube kanál, kde budou moci výkony soutěžících sledovat diváci a samozřejmě jim fandit.

Text: AKC

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz