Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

VOMA MÁ PRODEJNU ROKU

VOMA MÁ PRODEJNU ROKU

08. 12. 2021 - ZK - Řeznicko-uzenářskou prodejnou roku Zlínského kraje se stala prodejna masa a uzenin VOMA, s.r.o. v Uherském Hradišti v Rezidenci Hradební.

Český svaz zpracovatelů masa letos organizoval již 14. ročník celostátní soutěže, jež je určena všem podnikatelům, kteří se zabývají prodejem masa a masných výrobků v ČR.

Náročné hodnocení probíhalo „tajnými“ zákazníky a následně odborná porota hodnotila nabídku zboží, hygienu prodeje, a také úroveň obsluhy personálem i komunikaci se zákazníkem. Porota rovněž přihlížela ke skutečnosti, zda je převažující část prodávaného masa českého původu, což společnost VOMA svým zákazníkům plně zaručuje.

„Děkujeme všem našim zákazníkům za přízeň a těšíme se na jejich návštěvu, ať už v Uherském Hradišti nebo v některé z našich dalších prodejen, ve kterých je čeká prvotřídní kvalita našich výrobků, krásné prostředí a vždy milý a ochotný personál. Děkujeme ale i zaměstnancům, kteří se podílí na výrobě našich skvělých produktů, a především personálu vítězné prodejny, která má na tomto ocenění lví podíl,“ zhodnotil majitel firmy VOMA, s.r.o. Miroslav Mahdalík.

 

PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz