Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

S party stanem vás už žádné počasí nepřekvapí

S party stanem vás už žádné počasí nepřekvapí

21. 12. 2021 - ČR - Venkovní akce se bez nich neobejde. Ochrání nejen návštěvníky, ale i hory skvělého jídla a pití, které se podává ať už na svatbách, veletrzích, hudebních i food festivalech či oslavách pod širým nebem.

Vždy máte dvě možnosti, jak být připraveni. Buď si je pokaždé pronajmout, nebo zainvestovat a pořídit si své. Druhá možnost má nespornou výhodu v tom, že investice se dříve či později vrátí, a navíc má člověk party stan k dispozici kdykoliv a hned. „Party stany jsme začali prodávat v roce 2014. Dostali jsme totiž myšlenku, že pro zákazníka je výhodnější si stan zakoupit než si ho jen pronajmout na pár dní. Ceny pronájmu stanu se totiž často vyšplhají k ceně, za jakou se dá zakoupit,“ vysvětlují majitelé Expo dům.

Právě jejich společnost přichází za klienty s další výhodou. Nabízí totiž nůžkové party stany, které jdou snadno a rychle rozložit. Navíc jsou i velice stabilní a odolají tím i náporu větru. „Naše stany jdou během několika minut rozložit a nepotřebujete k tomu žádné nástroje. Stejně tak se dají snadno složit a uschovat. Skvělé také je, že jsou velice dobře skladné a zabírají jen velmi málo místa,“ vypočítávají klady majitelé firmy.

Party stany se mohou využít jako zahradní stan, altán nebo prodejní stánek či reklamní stánek. Zákazníci si mohou vybrat z několika rozměrů, od 2x2 metry až po 6x3 metry. Party stany se rozlišují i podle konstrukce. Jsou vyrobeny z oceli či hliníku. Vybere si proto úplně každý.

Party stan nikdo nepřehlédne

Lidé si mohou zvolit nejen typ a velikost party stanu. V Expo dům jim na plachty vytvoří i originální potisk. Stan nemusí být vždy jen bílý, ale může se pyšnit různými barvami. Cílem je přilákat pozornost lidí a vytvořit reklamní plochu, která promění obyčejný stan na nepřehlédnutelný reklamní stánek. „Stačí, když nám zájemce pošle grafiku v křivkách a my se pak o vše postaráme,“ říkají majitelé firmy.

Zájemci mohou ocenit i výměnné bannery, které se na party stany přichytí suchým zipem, nebo se na ně mohou pevně uchytit. Party stan tak může sloužit i jako prodejní stánek.

Kdo si pořídí party stany, může si k nim vybrat i bohaté příslušenství, jako jsou přenosné tašky, obaly, kotvící popruhy, kolíky či vodní zátěže, které zajistí, aby stan neodletěl nebo se nevyvrátil při poryvu větru. Na výběr jsou i samostatné stříšky nebo boční plachty s okénkem i bez. Zákazníci si mohou vybrat i užitečnou moskytiéru.

Pokud by se uživatelům party stan poškodil, stačí si dojít pro náhradní díly. V nabídce jsou ke všem nabízeným modelům stanů. Pro uživatele to znamená, že nemusí hned kupovat stan nový, ale stačí vyměnit jen jeho poškozenou část, ať už se jedná o stříšku, boční stěnu nebo část konstrukce.

Nůžkové stany najdou široké uplatnění všude tam, kde lidé potřebí přístřešek pro mnoho druhů aktivit. Jsou spolehlivé a komfortní. Ušetří síly, čas i peníze, protože jejich montáž zvládne i naprostý laik.

PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz