Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Bernard otevře návštěvnické centrum

Bernard otevře návštěvnické centrum

12. 01. 2022 - HUMPOLEC - Rodinný pivovar Bernard chystá novinku. Do zkušebního provozu uvede návštěvnické centrum. Nový cíl turistů a milovníků dobrého piva dá práci čtyřiceti lidem.

Návštěvnické centrum vzniklo k třicátému výročí pivovaru. „Myšlenku vytvořit místo pro návštěvníky jsem měl v podstatě od počátku. Záměr se ale časem rozrostl, centrum nebude sloužit jen pivovaru může být místem pro setkávání, poznání, kulturu,“ představuje projekt Stanislav Bernard.

Moderní objekt bude výchozím bodem prohlídek pivovaru. Odtud se návštěvníci dostanou přímo do výroby i do nových expozic, uvidí projekce v kinosále, atraktivní 3D model areálu a najdou tu prodejnu dárkových předmětů. Návštěvnické centrum pivovaru zaměstná čtyři desítky lidí.

Centrum je stavebně dokončeno, nyní probíhají finální práce v interiéru, poslední instalace technologií, dodávky nábytku apod. Konkrétní termín otevření centra pivovar s dostatečný předstihem oznámí.

Zdroj: Radek Tulis, redakčně upraveno

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz