Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Festival vína ve Znojmě v novém termínu

Festival vína ve Znojmě v novém termínu

25. 02. 2022 - ZNOJMO - Festival vína VOC Znojmo se blíží! Letošní, již 14. ročník zavádí novinku v termínu, a tak se na svá oblíbená vína můžete těšit vždy první květnovou sobotu.

Letos tedy uvedení nového ročníku vín VOC Znojmo připadá na sobotu 7. května a nově certifikovaná vína VOC Znojmo si dle tradice budete moci vychutnat od 10.00 do 21.00 hod. v historických kulisách města Znojma.

„V souvislosti se stoupající návštěvností festivalu a požadavky milovníků znojemských vín jsme vyslyšeli četná přání a přesměrovali termín trvale na sobotu. Je to pochopitelné z hlediska účastníků i zajímavé pro město Znojmo a zdejší podnikatele. Návštěvník může ve Znojmě strávit až tři krásné dny nejen s vínem, vždyť Znojmo toho nabízí mnohem víc. Festival je tak atraktivní pozvánkou do našeho města,“ vysvětluje předseda VOC Znojmo František Koudela.

Spolek VOC Znojmo má 21 členských vinařství a jejich vinaři se na vás už nyní velmi těší. Začněte proto plánovat první květnový víkend – 7. 5. 2022 ve Znojmě!

 

Zdroj: VOC Znojmo

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz