Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Tipy z programu Zlín Film Festivalu na úterý 31. 5.

Tipy z programu Zlín Film Festivalu na úterý 31. 5.

31. 05. 2022 - ZLÍN - Historie Chodníku slávy, společného projektu Nadačního fondu Kapka naděje a Zlín Film Festivalu, sahá až do roku 2006. Letos kamenné dlaždice se svým jménem odhalí na prostranství před Velkým kinem Barbora Seidlová a Jan Šťastný.

Na Zlín Film Festivalu v úterý odhalí své hvězdy na Chodníku slávy Bára Seidlová a Jan Šťastný

Jan Šťastný se jako zlínský rodák poprvé postavil před kameru už ve třinácti letech právě ve Zlíně. Pro Barboru Seidlovou byla zase osudovou v patnácti letech role princezny Zubejdy ve filmové pohádce Karla Smyczka Lotrando a Zubejda.

Oba herci bezprostředně poté obdrží „Hvězdný doktorát“ z rukou prof. Vladimíra Sedlaříka, rektora UTB.

Následovat bude také Malování na chodníku, nejstarší doprovodná akce zlínského festivalu.


Filmový tip na úterý

Byl jednou jeden drak, který žil v jeskyni plné zlata. Ta jeskyně byla dobře ukrytá před lidmi, které mocný drak z hloubi duše nenáviděl. Jeho bohatství mu bylo radostí a potěšením. Neměl ho ale s kým sdílet. Proto se vydal za čarodějnicí s prosbou o pomoc. Rád by měl potomky. Čarodějnice mu ráda pomůže, ale má podmínku: Až draka přepadne zloba a hněv, přijde si čarodějnice pro druhou věc, kterou on nejvíce miluje…

Film Dračí princezna (režie: Anthony Roux, Jean-Jacques Denis, Francie, 2021, 74 min., věková skupina 10+), hrajeme v Golden Apple Cinema, sál 2, v 13.00 hodin.


Koncerty Českého rozhlasu s Monikou Bagárovou a skupinou SLZA

Každoroční koncert Českého rozhlasu letos na pódiu na zlínském náměstí Míru přivítá Moniku Bagárovou & BAND a kapelu SLZA. Těšit se můžete i na jejich společnou skladbu Červánky.

Monika Bagárová na sebe upozornila už v 15 letech v pěvecké soutěži. Popová skupina SLZA se v roce 2014 proslavila songem Lhůta záruční.

Podrobné informace o festivalu najdete na zlinfest.cz.

 

 

Zdroj: Ing. Kateřina Martykánová

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz