Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

FESTIVAL S VŮNÍ TVARŮŽKŮ A PIVA

FESTIVAL S VŮNÍ TVARŮŽKŮ A PIVA

01. 07. 2022 - VELKÁ BYSTŘICE - V polovině září ožije centrum Velké Bystřice u Olomouce gastrokulturním festivalem. V pátek 16. září totiž startuje druhý ročník TVARGLE Festu! Festival pro nadšence piv z minipivovarů a milovníky tvarůžkových specialit. Na své si přijdou také rodiny s dětmi.

Festival zahájí v pátek večer vystoupení kapely Distant Bells – Pink Floyd Revival z Brna. Otevřeny budou brány gastro zóny s více jak 15 druhy piv na čepu. V sobotu bude program startovat již od dopoledních hodin. Těšit se můžete na cooking show nebo soutěž v pojídání tvarůžkových kremrolí. Program zpestří TVARGLE Run pro malé i velké sportovce na Pivovarské ulici. Registrujte sebe i kamarády včas! Pro malé návštěvníky bude připravena pohádka z divadla Tramtarie. Vrcholem kulturního programu bude koncert kapely LEON a noční ohňostroj. Vstup na TVARGLE Fest je zdarma.

Na TVARGLE Festu budete moci ochutnat výběr lokálních minipivovarů s celou řadou pivních speciálů. Slavnostně bude naražen pivní speciál TVARG za účasti vrchního sládka Davida Kapsii. Gastro zóna bude nabitá specialitami z tvarůžků z pivovarské restaurace TVARG, Tvarůžkové cukrárny či Food Factory Olomouc. O dobrou kávu se postará rodinná pražírna Café Gape a drinky namíchají barmani z irského pubu Black Stuff z Olomouce. Po celé odpoledne budou probíhat exkurze do pivovarské výroby TVARG s průvodcem a ochutnávkou piva přímo z tanku. Už se nemůžete dočkat? Tak na viděnou na TVARGLE Festu ve Velké Bystřici.

Text a foto: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz