Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

ZUBR POTVRZUJE POVĚST NEJLEPŠÍHO PIVOVARU ZA POSLEDNÍ TŘI DEKÁDY

ZUBR POTVRZUJE POVĚST NEJLEPŠÍHO PIVOVARU ZA POSLEDNÍ TŘI DEKÁDY

07. 07. 2022 - ČR - Pivovar ZUBR se v roce 2022 může radovat z mnoha úspěchů – nejenže slaví jubilejní výročí 150 let od svého založení, ale byl také vyhlášen nejúspěšnějším pivovarem na odborné degustační soutěži o Zlatý pohár PIVEX – PIVO 2022, a získal tak titul Pivovar třicetiletí.

„Na ocenění Pivovar třicetiletí jsme patřičně hrdí, protože je důkazem dlouhodobě vysoké kvality našeho piva. Bez dodržování klasických výrobních postupů, vybraných surovin a bez lidí, kteří vaří pivo s láskou a maximální péčí, by to nešlo. Jen tak může vzniknout pivo s dobrou pitelností, správným řízem a chutí,“ uvádí k zisku titulu Pivovar třicetiletí sládková pivovaru Zubr Nataša Rousková.

Pivovar ZUBR se umisťuje na odborných degustačních soutěžích každý rok, což svědčí o dlouhodobé kvalitě jeho piva. Ani letošní jubilejní 30. ročník soutěže o Zlatý pohár PIVEX nebyl výjimkou a přinesl přerovskému pivovaru mnohá ocenění.

Mezi konkurencí 45 pivních značek odbornou porotu svými jedinečnými vlastnostmi nejvíce zaujalo světlé výčepní pivo Zubr Gold, a stalo se tak absolutním vítězem celé soutěže. V prestižní kategorii světlých ležáků pak zvítězila 4× chmelená jedenáctka Zubr Grand a v soutěži o Zlatý soudek získal stříbrnou medaili mezi ležáky dvanáctistupňový ZUBR Gradus.

 

Text a foto: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz