Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Krajem vína na kole

Krajem vína na kole

25. 08. 2022 - ZNOJMO - V sobotu 17. září 2022 startuje v areálu Louckého kláštera Tour de burčák.

Akce je otevřená široké veřejnosti, zdatným sportovcům i rodinám s dětmi. Stačí přijít v sobotu 17. září mezi 9. a 11. hodinou na registrační místo do areálu Louckého kláštera.

Zářijový díl seriálu cykloturistických akcí Krajem vína vás již tradičně zavede do podzimních, hrozny obtěžkaných vinic Znojemska. Připraveny jsou dvě trasy pro cyklisty a jedna pro pěší, na trasách vás čekají zastávky ve vinných sklepích i přímo ve vinicích, kde budete moci kromě vína ochutnat i čerstvý znojemský burčák přímo z rukou vinařů.

Tour de burčák končí jako vždy v areálu Louckého kláštera, kde bude připraven folklorní program s nabídkou místních specialit. V závěrečném losování pak můžete vyhrát některou z cen – třeba vína z regionu či dovolenou v certifikovaném zařízení Cyklisté vítáni.

Startovní balíček lze koupit v předprodeji za 200 Kč nebo na místě za 250 Kč. Děti do 15 let mají vstup zdarma. Předprodej končí ve čtvrtek před akcí, případně dříve při naplnění kapacity. Více informací na webu znovin.cz/tour-de-burcak.

 

Zdroj: Znojemské listy

Ilustrační foto: Pixabay

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz