Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

MILUJETE ČOKOLÁDU? PŘIJĎTE NA ČOKOFEST!

MILUJETE ČOKOLÁDU? PŘIJĎTE NA ČOKOFEST!

04. 10. 2022 - ČR - Čokoládový Festival pořádaný agenturou ChrisEvents je první a největší veletrh svého druhu v České republice. Putuje po celém Česku, od Slavkova u Brna až po České Budějovice a nově také do Bratislavy. Je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, pochutnat si a případně se i přiučit vaření s čokoládou.

VAŘENÍ S ČOKOLÁDOU
Čokoládový Festival přináší spoustu zajímavých akcí a zkušeností. V jeho rámci probíhají kulinářské přehlídky, na nichž také kuchaři předvádí své umění a seznamují návštěvníky se svými čokoládovými recepty. Budete možná překvapeni, s čím vším je možné čokoládu kombinovat.


NEJVĚTŠÍ ČOKOLÁDA V ČESKU
Letos, u příležitosti 10. výročí pražského čokoládového festivalu, se chystá pokus o překonání rekordu největší tabulky čokolády v České republice. Skutečně bude instalována čokoláda o rozměrech 6×3,2 metru a výtěžek této akce půjde na pomoc dětem v nemocnici.

ČOKOLÁDOVÉ DELIKATESY
A těch stánků s nejrůznějšími sladkostmi! Čokolády ze všech koutů světa, bonbony, pralinky, makronky, horká čokoláda, čokoládový kebab, cookies, čokoládové víno a likéry, prostě co
si jen dokážete představit. Čeká vás široká nabídka delikates a výrobků z čokolády, na které jen tak nezapomenete a které jste možná ještě ani neviděli. Například čokoládové pivo jen tak v nějakém supermarketu asi nekoupíte, o čokoládovém kebabu nebo nářadí z výborné čokolády ani nemluvě.

ZÁBAVA PRO DĚTI I DOSPĚLÉ
Ve festivalovém programu samozřejmě nechybí ani workshopy a četné aktivity pro děti, včetně dětského koutku, takže si tu na své přijde skutečně celá rodina. Čokoládový Festival nezapomíná ani na soutěžící. V rámci každého festivalového zastavení probíhají soutěže o hodnotné ceny. Prostě navštivte jakýkoli z festivalů a dozvíte se vše na vlastní uši.

Čokofest je jedinečné setkání všech milovníků čokolády, na kterém byste rozhodně neměli chybět!

Text a foto: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz