Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

DRINK LE CHEMIN NÁS BUDE REPREZENTOVAT VE FRANCII ZVLÁDNETE JEJ NAMÍCHAT?

DRINK LE CHEMIN NÁS BUDE REPREZENTOVAT VE FRANCII ZVLÁDNETE JEJ NAMÍCHAT?

14. 11. 2022 - ČR - Jmenuje se Le Chemin (v překladu z francouzštiny „Cesta“) a symbolizuje životní putování jeho autorky. To je drink, který vytvořila v českém finále soutěže Monin Cup 2022 barmanka Barbora Kulhánková a stala se vítězkou.

Soutěž se konala na začátku září v centru Abzac, jež je sídlem České barmanské asociace. Každý z dvanáctky finalistů namíchal porotě koktejl, který měl podle zadání naplňovat tři hlavní kritéria – zapamatovatelnost, opojnost a jedinečnost. Hodnotitelé šampionkou vyhlásili barmanku z mělnického Brloh baru Barboru Kulhánkovou.

„Byla nejlepší už v semifinále a nyní po- tvrdila svou kvalitu. Zdobil ji skvělý storytelling, práce s emocemi diváků i znalosti brandu. Povedlo se jí vytvořit krásně vybalancovaný drink, který navíc sytila oxidem uhličitým přímo z bomby,“ ocenil finálový výkon vítězky člen hodnotící komise a brand ambasador značky Monin pro Českou republiku Honza Zlámaný.

Short drink Le Chemin obsahuje likér Monin Earl Grey, gin Jodhpur, domácí heřmánkový cordial, slaný roztok, grepový bitter a tequilu El Jimador.

Českou barmanku na začátku prosince čeká světové finále soutěže Monin Cup 2022 ve Francii.

Text: Michael Lapčík, foto: CBA

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz