Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Božkov obhájil titul Nejdůvěryhodnější značka

Božkov obhájil titul Nejdůvěryhodnější značka

23. 11. 2022 - PLZEŇ - Letošní osmý ročník programu Důvěryhodná značka byl pro společnost Stock Plzeň-Božkov úspěšný. Značka Božkov totiž už posedmé získala cenu Nejdůvěryhodnější značky v kategorii alkoholu.

„Obhájení titulu Nejdůvěryhodnější značky si velmi vážíme a těší nás, že spotřebitelé napříč všemi generacemi mají značku Božkov rádi a důvěřují jí. Spokojenost spotřebitelů a sedmé ocenění v programu Důvěryhodné značky je pro nás signálem, že postupujeme správným směrem,“ dodává Michal Jakl, Group Brand Manager ve společnosti Stock Plzeň-Božkov.

Program Důvěryhodné značky je každoročně pořádán společností Atoz Marketing Services a probíhá podrobným průzkumem, ve kterém letos na čtyři tisíce respondentů hodnotilo devět set značek z devadesáti různých kategorií (alkohol, kosmetika, služby, jazykové školy, elektronika, lékárenské produkty, instituce aj.).

 

Zdroj: Neipublic

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz