Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Pivovar ocenil motorkáře, kteří pomohli okradenému Chilanovi

Pivovar ocenil motorkáře, kteří pomohli okradenému Chilanovi

02. 12. 2022 - ČR - Chilský cestovatel Abel Kike Piña Rodriguez projel na svém motocyklu více než 40 zemí světa. Když dorazil do Prahy, motorku mu tady ukradli…

Nešťastnému cizinci se rozhodli pomoci čeští motorkáři. Jeden z nich daroval motocykl, další uspořádali sbírku, ze které starší stroj nechali opravit a zbylo dokonce i na nové vybavení. Rodinný pivovar Bernard solidaritu ocenil a motorkářům předal hned dvě Bernardovy ceny. K ocenění patří také velké zlaté srdce a pivo na rok zdarma.

Jednu ze dvou cen převzal Martin Šilha, který cestovateli daroval motocykl, druhou cenu pivovar věnoval obecně motorkářům a lidem, kteří přispěli do sbírky na pomoc okradenému Chilanovi. O uspořádání sbírky se zasloužili Michal Dřímal a Vojtěch Lavický. Předání ceny proběhlo ve skvělé atmosféře v Motorkářském doupěti v Humpolci, kde si před nedávnem Chilan darovaný motocykl i přebíral.

Rodinný pivovar Bernard ocenil solidaritu motorkářů. „Kromě toho, že společně pomohli člověku okradenému daleko od domova, jejich počin je i snahou napravit pošramocenou pověst naší země. Ukázali, že lidé u nás dokážou i pomáhat,“ popsal motivy pro udělení ceny Zdeněk Mikulášek z pivovaru.

Přehled oceněných a jejich příběhy najdete zde: https://www.bernard.cz/cs/nas-svet/bernardova-cena

 


Zdroj: Rodinný pivovar BERNARD a.s.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz