Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Cestovatelský festival Cestobraní

Cestovatelský festival Cestobraní

03. 01. 2023 - UH. HRADIŠTĚ - V sobotu 25. února 2023 se v kině Hvězda v Uherském Hradišti uskuteční už 4. ročník cestovatelského festivalu Cestobraní. I tentokrát umožní návštěvníkům prostřednictvím zážitků pěti cestovatelů poznat mnoho zajímavých koutů Země.

Moderátor večera Jiří Eibensteiner vezme přítomné stopem do Severní Ameriky, Gita Matlášková bude vyprávět o ochraně přírody v Indonésii. Se Štěpánem Míškem projedou Jižní Ameriku od rovníku po Buenos Aires a Markéta Kutilová povypráví o tom, jak se cestuje s dětmi Afrikou a Asií. Katarína Klusová se podělí o zkušenost s tříměsíční prací na rybářské lodi na Aljašce.

Cestobraní se dvakrát muselo uskutečnit online, vloni se příznivci cestování v legendárním kině poprvé sešli osobně. „Byl to skvělý zážitek a zájem nás příjemně překvapil. Doufáme, že čtvrtým ročníkem se nám podaří na něj minimálně navázat,“ doufá jeden z organizátorů Marek Pochylý ze spolku Mysli Jinak. Ten kromě Cestobraní podporuje další smysluplné projekty jako Běh pro Paměť národa, Vyběhni v Movemberu s Uherskohradišťskou nemocnicí nebo networkingová setkání v HUBu123. Cestobraní bude probíhat od 14.00 do 20.00 hod., následovat bude neformální večírek s hudbou. Po celý den budou moct návštěvníci ochutnat speciality z bistra Zahradní veget nebo čaj z projektu Teabus.

Vstupenky na cestovatelský festival Cestobraní jsou k dispozici na webu Městských kin Uherské Hradiště – www.mkuh.cz.

Text a foto: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz