Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Valtice Čokoládový Festival 2023

Valtice Čokoládový Festival 2023

22. 04. 2023 - VALTICE - Ve Valticích milovníci čokolády mají nový termín. Od pátku 28. dubna do pondělí 1. května 2023 se uskuteční Čokoládový Festival s kulinářskou přehlídkou a prodejními stánky s čokoládovými delikatesami.

Čokoládový Festival 2023 ve Valticích pořádaný agenturou ChrisEvents je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, pochutnat si a případně se i přiučit vaření s čokoládou.

Po 3 letech opouštíme zámek a jedeme na Areál Vinařství Chateau Valtice!

  • PA 28/04: 14:00 – 18:00
  • SO 29/04: 10:00 – 18:00
  • NE 30/04: 10:00 – 18:00
  • PO 1/05: 10:00 – 17:00

Čokoládový Festival se bude konat na Areál Vinařství Chateau Valtice. Uvnitř najdete čokolády, čokoládové tabulky, pralinky a lanýže. Na nádvoří najdete zase Italsky trh, Food-Truck, kávu, čokoládové churros, makaróny, víno, karamel, vafle, dětsky koutek a další.

Návštěvníkům nabídne 4 hlavní sekce:

· Kulinářskou přehlídku, na které šéfkuchaři významných restaurací předvedou své nápadité recepty

· Workshop

· Prodejní stánky partnerských organizací

· Dětský koutek

 

Vstupné činí 80,- Kč (50,- Kč pro seniory/ 50,- Kč pro studenty). Děti do 6 let mají na akci vstup zdarma. Zájemci mohou rovněž soutěžit o volný vstup na Valtice Čokoládový Festival 2023 na www.cokofest.cz.

 

Program nabízí mnohem víc. Návštěvníci se mohou těšit na kulinářskou přehlídku od Foodblogerka Kveta Vondrákova: kreativní a zdravé vařeni s čokoládou. Návštěvníci se mohou těšit na kulinářskou přehlídku šéfkuchaře Marka Váni, který bude připravovat jídla dle zajímavých receptů, například kuřecí prsa v mexické čokoládové omáčce mole. Děti si budou moct připravit sladké dezerty s Václavem (Mr. Vonka). Chocolatier Nikolya Dansev předvede, jak s dětmi vyrobit čokoládové lanýže. Chybět nebude ani Jana Pavlusková s její famózní Marmeládou.

Letos pořádáme zajímavou soutěž: při příležitosti Čokoládového Festivalu jsme pro návštěvníka připravili hru o poklad! 5 klíčů k pokladu bude uschováno do zlatých čokoládových pohárků, které si budou moci zakoupit u vstupu za 30 Kč. Ale pozor, pouze jeden z těchto klíčů otevře truhlu s dárky od našich sponzorů a odměnou 5.000 Kč!

Návštěvníci budou mít možnost ochutnat a zakoupit různé druhy čokolád u více než 40 stánků: ČokoKebab, ČokoFontana, Kamelie – víno z Francie, Mr.Vonka, Jablíčko, , Čo-Xo, Čokoládovna Janek, Judith sweet art, Kamila Chocolates a mnoho dalších.

Pro děti bude opět připravený stánek s malováním na obličej, nejlepší balonkář v republice Tomáš Okurek a jeho vystoupení, stánek s malováním čokoládou a barevným pískem.

Pokud chcete ochutnat čokoládové pivo, čokoládový kebab, ovoce s čokoládou a mnoho dalšího, co si doma jen tak nepřipravíte, zapište si termín 28.04 – 1.05. 2023 do svých kalendářů.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz